dijous, 1 d’abril de 2021

XERRADA DE L'ALÈXIA BUYO DE L'ESCOLA D'ART DE REUS

 Enguany degut a la pandèmia, les xerrades que acostumàvem a fer a partir del 2n i 3r trimestre han hagut de ser virtuals. Ens hem estrenat amb aquest sistema, que no és el mateix, però almenys permet apropar als alumnes del nostre 2n de batxillerat d'arts plàstiques, de l'Ins Jaume I de Salou, l'oferta educativa de les escoles d'art del nostre entorn. S'acosta el final de curs, i tot i que existeixen les portes obertes de tots aquests centres, m'agrada convidar als seus coordinadors per a que ens mostrin de primera mà què es pot estudiar en l'àmbit dels cicles formatius d'art i disseny. L'alumnat perd la por, fa preguntes, surt motivat i pot decidir si vol informar-se encara millor de forma autònoma.

El divendres 12 de març va començar aquest cicle de conferències virtuals l'Alèxia Buyo, professora de l'Escola d'Art de Reus. L'Alèxia ens va explicar per una banda els Cicles Formatius de Grau Superior d'Art i Disseny que ofereixen al seu centre, i per l'altra, va resoldre dubtes sobre les proves d'accés a aquests graus superiors. L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus té en la seva oferta educativa fins a 4 cicles superiors: 
  • Arquitectura efímera 
  • Projectes i Direcció d'obres de decoració (PIDOD)
  • Infografia 3D
  • Videojocs i entorns virtuals
L'Alèxia ens va mostrat treballs de final de cicle de cadascuna d'aquestes especialitats per a que l'alumnat es formés una idea del contingut d'aquest estudis i de la seva sortida laboral. Va exposar projectes reals que s'han dut a terme a localitats de l'entorn, i va comentar aspectes del disseny d'espais.  Agraïm moltíssim la generositat de l'Alèxia, que porta molts anys assessorant-nos pel que fa als cicles formatius d'art i disseny, i esperem que aquestes trobades siguin profitoses pels nostres alumnes. Tot seguit us passo algunes fotos de la jornada...Cap comentari:

Publica un comentari